Політика конфіденційності

Описані нижче норми та правила нашої політики конфіденційності дійсні для всього ресурсу. Керівництво та персонал компанії відповідально ставляться до особистої інформації користувачів, які відвідують інтернет-магазин. Ми прагнемо забезпечити надійний захист конфіденційної інформації усіх користувачів, що підлягають ідентифікації. При цьому забезпечуючи комфортне користування сайтом та його сервісами. Наведені норми та правила політики конфіденційності застосовуються до всіх користувачів - котрі тільки вивчають наші пропозиції та тих, хто вже готовий купити сонцезахисні окуляри Polaroid оптом чи вроздріб.


В даній політиці детально пояснюється, якими критеріями керується наша компанія при зборі, використанні та розповсюдженні персональних даних користувачів. Право кожного з них на захист конфіденційної інформації затверджено Законом України  «Про захист персональних даних» .


Наша компанія застосовує отримані дані для забезпечення повноцінної роботи веб-сайту та його сервісів. При цьому користувач надає особисті дані усвідомлено та з доброї волі. У разі виникнення питань з приводу підходу нашої компанії до конфіденційності можна зв'язавшись з нами будь-яким зручним для вас способом.


Яку інформацію збираємо та як її використовуємо 


Необхідна для нас інформація:


• Реєструючи аккаунт на нашому сайті всі користувачі вказують персональну емейл-адресу. При цьому кожен з відвідувачів вводить особистий пароль, який згодом записується і зберігається в нашій базі даних у зашифрованій формі, тому наші працівники не мають доступу до них. Вся додаткова інформація про обліковий запис знаходиться в особистому кабінеті користувача, при необхідності там можна внести зміни. Якщо потрібно видалити акаунт, то слід звернутися  до нашої службу підтримки.


• Оформлюючи замовлення через кошик, користувач вказує широкий спектр даних: від імені та прізвища до емейл адреси, мобільно телефону та адреси доставки. В той же час користувач погоджується з тим, що надані їм дані можуть бути використані та збережені нашою компанією, а також третіми особами, в обличчі постачальників та підприємств, що відповідають за доставку товару. Використання наданих даних є частиною виконання наших зобов'язань перед кожним клієнтом.


• Розкриття зазначеної вище інформації про клієнта не йде врозріз з законодавчими нормами та не є порушенням зобов'язань. Оскільки кожен користувач добровільно передає конфіденційну інформацію третім особам, а також з метою реклами. Факт згоди - це внесена користувачем інформація в публічну форму при реєстрації.


• Коли користувач відвідує наш інтернет-магазин, на його ПК або інший гаджет надходять файли cookie. В першу чергу ми робимо це, щоб покращити рівень обслуговування: зберігаються персональні налаштування, відслідковуються характерні тенденції, здійснюється персоналізація рекламного продукту та контенту.


• Ми також збираємо дані про візити користувачів на наш майданчик через браузери, додатки чи програмне забезпечення. Ці дані записуються на наших серверах в автоматичному режимі, потім вони передаються нам для реалізації зобов'язань перед кожним клієнтом. У серверних журналах зберігається: IP-адреса, різновид та мова браузера, звіт про дату і час запиту, від одного до декількох файлів cookie для визначення пошукової системи або облікового запису відвідувача.


•При відправці користувачем повідомлення електронною поштою або в чаті, інформація в них та про них зберігається для подальшого розгляду запиту, підготовки відповідей на питання, що цікавлять користувача та поліпшення обслуговування клієнтів. Якщо повідомлення відправляються у вигляді SMS, збираються і зберігаються такі дані: телефонний номер користувача, дані про мобільного оператора, контекст повідомлення, інформація про дату та час відправки. Для зв'язку ми використовуємо електронну пошту або контактний номер користувача.


Положення цієї політики конфіденційності поширюється тільки на наш інтернет-магазин. Компанія не зобов'язана контролювати сайти, які використовують дані з нашого веб-джерела.


Як ми захищаємо дані наших клієнтів


У питаннях захисту конфіденційних даних користувачів наша компанія керується нормами загальноприйнятого стандарту. Згідно з яким втрата, використання не за призначенням або ліквідація персональних даних користувачів без їх згоди неприпустима. Водночас відсутня 100% гарантія захисту від кіберзагроз, які виникають поза межами компетенції компанії.


Ми виконуємо всі положення про дотримання принципів конфіденційності, передбачених чинним законодавством. Також забезпечуємо технічні та організаційні заходи щодо безпеки, які спрямовані на запобігання несанкціонованому або незаконному розголошенню (обробці) персональної інформації користувачів, їх втрати, знищенню або пошкодженню.


Особисті відомості користувачів доступні тільки для уповноважених працівників компанії, які несуть відповідальність за створення умови для їх конфіденційного збереження.


Поширювати персональну інформацію без згоди користувача компанія має право лише у випадках, визначених законодавством та у випадках ймовірності загрози  нацбезпеки.


Політика компанії щодо розсилок та інформаційних повідомлень


Реєструючись на сайті, користувачі погоджуються отримувати від нас рекламно-інформаційні розсилки. У них може міститися інформація про новинки, які занесено до каталогу окулярів Polaroid, акції, розпродажі, розіграші та інші події. Кожен користувач при бажанні в будь-який момент може відписатися від розсилки. Для цього необхідно звернутися в нашу службу підтримки з відповідним запитом.


Крім цього, персональні дані, які використовуються для розсилок, також використовуються для:

• підтримки, забезпечення захисту та вдосконалення сервісів сайту;

• розробки нових інструментів та служб;

• захисту прав та власності компанії, а також наших клієнтів.


Якщо виникає потреба в особистих відомостях користувачів для інших цілей, відмінних від вищезазначених, ми попередньо робимо запит на таке використання.


Право вибору є у кожного користувача


Наша компанія усвідомлює, що погляди на конфіденційність у користувачів можуть відрізнятися. При цьому всі особи усвідомлено надають нашій компанії право на використання персональних даних відповідно до ЗУ  «Про захист персональних даних» .


Зазначимо важливі аспекти, а саме те, що кожен користувач має право:

• здійснювати перегляд і управління аккаунтом, інформація про який зазначена в особистому кабінеті;

• поставити заборону в пошуковому браузері на прийом файлів cookie або встановити сигнал сповіщення про отримання таких даних.


Просимо звернути увагу, що у разі відключення прийому файлів cookie можлива некоректна робота деяких наших сервісів.


Протягом якого часу зберігаються персональні дані


Конфіденційні дані зберігаються протягом періоду, але не більше періоду, який необхідний для їх обробки. Після видалення користувачем свого аккаунта в автоматичному режимі видаляються всі дані, пов'язані з ним.


Яких вимоги ми дотримуємося


Наша компанія дотримується чинних в Україні принципів збереження конфіденційних відомостей, які стосуються вибору, передачі, безпеки, цілісності персональної інформації та доступу до неї. Окрім того, ми регулярно здійснюємо контроль за дотриманням цих норм і правил.


У разі отримання скарг наша компанія вважає своїм обов'язком звернутися до користувача, що відправив її. При цьому ми намагаємося вирішити спірні питання, усунувши проблеми якомога швидше.


Чи може змінюватися наша політика конфіденційності


Наша політика конфіденційності може змінюватися час від часу в частині персональних даних, при цьому не обмежуючи права користувачів та не використовуючи їх дані без згоди. Будь-які зміни політики конфіденційності будуть відображені на даній сторінці. У разі значних змін кожен користувач буде повідомлений про це.

Зв'язатися

У вас виникли питання? Потрібна консультація? Заповніть форму і ми обов'язково зв'яжемося з вами

Роскажи Про Себе!

Заповни данні про себе та отримай 150 бонусів на рахунок

В особистий кабінет
Ми використовуємо cookie, щоб вам було зручніше користуватись сайтом